CLASIC CHIC-UL MARC JACOBS IARNA ’16

In cea mai recenta campanie de advertising Marc Jacobs pentru colectia de ochelari a sezonului de iarna ’15 – ’16 o foarte cunoscuta actrita a iesit in lumina reflectoarelor: Winona Ryder! Actrita nominalizata la premiile Oscar a fost si inca mai este una dintre cele mai recunoscute actrite ale anilor ’90, dar nu a mai aparut in campanii de fashion de asemenea anvergura din 2003.

Marc Jacobs The Runway Toamna Iarna ’15-’16

“Cu deosebita mandrie (si placere) “eliberez” aceasta imagine din viitoarea Campanie de Beauty Marc Jacobs pentru 2016. O are in prim plan pe buna mea prietena (de mai bine de doua decenii si jumatate), incredibil de frumoasa si extraordinar de talentata Winona Ryder” a spus Marc Jacobs in postarea sa de pe contul de instagram. Advertorialul pentru Beauty este asadar inspirat din filmul “The last year at Marienbad” si ecranizarea Delphine Seyrig.

Ceea ce atrage atentia in Campania de Beauty de prima data este faptul ca Ryder isi expune tenul fara cusur si ochii de pisica. Actrita a fost fotografiata de David Sims si stilizata de Katie Grand, stilul retro al parului fiind realizat de Guido Palau, iar make-up-ul realizat de artista in domeniu Diane Kendal. Precum o muza, Ryder intruchipeaza “impecabilul rece, eleganta si atemporalitatea sic”.

Atitudinea si stilul celebrei actrite nu se repeta si in advertorialul pentru sezonul de iarna 2016 unde adopta un stil mai punk edgy intr-o colectie de fotografii advertoriale special concepute pentru colectia de ochelari. In forme atemporale clasice si culori dark, toate modelele de ochelari pentru sezonul de iarna Marc Jacobs sunt realizate din cele mai exclusiviste materiale si se remarca in mod special prin formele supradimensionate.

Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (4)Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (3) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (5) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (6) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (7) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (8) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (9) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (10) Campanie ochelari Marc Jacobs 2016  Winona Ryder (11)

Cea mai noua colectie de ochelari Marc Jacobs curand online: www.Optinova.ro