DIOR SOARE PENTRU IARNA ’16/’17

In ochii celor mai exigenti critici colectia de piese vestimentare si accesorii Dior pentru sezonul de iarna ‘16/’17 este o colectie ce poate fi descrisa de cuvinte precum: imaginatie, inteligenta, atitudine de ireverenta si creativitate originala. Asemanata cu cea a casei de moda Lanvin, colectia subliniaza inca o data finisajele de calitate si designul tipic pentru categoria “Maison”. Se resimte totusi lipsa notei speciale pe care o imprima designerul principal Raf Simons in creatiile Dior, dupa cum se observa si lipsa lui Alber Elbaz de la Lanvin. Inlocuitorii lor au fost desigur echipele care colaborau in mod direct cu celebrii designeri si care au reusit sa pastreze linia finisajelor celor doua branduri. Mai exact in cazul Dior, cei doi designeri elvetieni Serge Ruffleux si Lucie Meier care se ocupau de haute couture sunt cei care au definitivat stilul colectiei pentru sezoul de iarna 2016. Esentiala colectiei este si prezenta a doua dintre cele mai celebre personalitati in cadrul prezentarii sau in calitate de VIPGuest : Jesssica Alba si Kris Jenner, cea din urma prezentand pe podium cateva dintre piesele vestimentare si accesoriile cele mai semnificative ale Christian Dior.

Dupa cum se poate observa in majoritatea fotografiilor, modelele de ochelari Christian Dior pentru iarna ’16/’17 sunt in forme geometrice usor supradimensionatd vintage/retro, cea mai populara forma a anului 2016 de altfel. In tonuri de culoare rece (albastru, negru, maro inchis) specifice sezonului, toate modelele de ochelari fac parte din categoria ramelor atemporale si foarte usor de accesorizat diferitelor texturi si culori pe care le pot avea outfit-urile.

Colectia de ochelari Dior '16'17 (4)

Colectia de ochelari Dior '16'17 (2) Colectia de ochelari Dior '16'17 (3) Colectia de ochelari Dior '16'17 (5) Colectia de ochelari Dior '16'17

Colectia Christian Dior iarna ’16/’17 curand online: www.optinova.ro !