PRADA VARA ’16 – COLECTIA CINEMA

Brandul de ochelari Prada este unul dintre cele mai influente atunci cand vine vorba despre eleganta, iar publicul sau este nerabdator cu fiecare sezon sa cunoasca si sa vada noile tendinte trasate de acesta. Lansata in luna martie, colectia de ochelari pentru primavara vara 2016 readuce in prim plan finisajele italiene de exceptie si designul retro. Campania fotografiata in New York de catre Steven Meisel le are in prim plan pe veteranele fotomodele Natalia Vodianova si Sasha Pivovarova, dar si fotomodele noi ca Yasmin Wijnaldum. Cu un stil glamour, modelele de ochelari au un look statement glam si sunt promitatoare din toate punctele de vedere. In prezentarea colectiei acestea au fost stilizate cu jachete de lana, decolteuri inalte si rochii in print-uri speciale intr-o alura aristocrata.

Campanie Prada Cinema 2016

Potrivit declaratiilor casei de moda Prada, pentru prezentarea acestui nou sezon campania reprezinta o “introspectie” a evolutiei ciclice, fragmentand si stratificand deceniile trecute pentru a le refigura in modernitate. Noua colectie imbina design-ul modern cu finisajele retro care sa confere atemporalitate si totusi un look atat de conteporan modern al anului 2016. De la nuantele cat eye la formele rotunde designerii de la Prada sunt din nou cu un pas inantea celorlalte case de moda!

PRADA CINÉMA EVOLUTION SPR 53SS

Campanie ochelari Prada Cinema 2016 (2)

PRADA CINÉMA EVOLUTION SPR 54SS

Campanie ochelari Prada Cinema 2016 (3)

PRADA CINÉMA EVOLUTION SPR 17SS

Campanie ochelari Prada Cinema 2016

Modelele de ochelari supradimensionate ale colectiei pentru primavara vara 2016 consituie cu adevarat o “traducere contemporana a elegantei” dupa cum subliniaza echipa Prada si in prezentare. In forma subtila cat eye din acetat all black, perechea de ochelari CINÉMA EVOLUTION SPR 53SS constituie clar accesoriul cheie  al Prada Cinéma, subliniind stilul feminin al SS’16. Asadar, daca iubiti un look clasic cu accente de glamour hollywoodian, cu siguranta veti acorda o atentie sporita acestor modele elegante!

Colectia Prada Cinema SS’16 in curand online: www.Optinova.ro!