COLECȚIA GUCCI PRIMĂVARĂ ’15

Colectia de ochelari Gucci sezonul Primvara/Vara 2015

Finalmente și colecția de ochelari aferentă Gucci sezonul Primăvară/Vară ’15 care se impunea să apară ca urmare a preview-ului publicat deja! Fără îndoială că modelele de ochelari Gucci sunt printre cele mai luxoase accesorii din întreaga lume și acest lucru se confirmă fără tăgadă cu lansarea fiecărei colecții de ochelari în parte!

Ochelari de soare Gucci 2015

GG 1099/S

Toate perechile de ochelari sunt inspirate de piesele vestimentare sau le completează idealistic, dar mai ales sunt influentate de îndemânarea unor designeri trecuți prin cei 90 de ani de experiență în creație alături de Gucci, fie ei și extrem de tineri în acest domeniu (să nu uităm că lumea modei ne-a dovedit permanent cum designul poate cunoaște o evoluție fulminantă trecând de la o minte creatoare la alta, atâta vreme cât se respectă ideea solidă definitorie pe care a fost construit respectivul brand!).

Model din colectia de ochelari Gucci Primavara/Vara 2015

GG 3744/S

Gucci-Ochelari-Sezonul-Primavara-Vara-2015

Colecția în discuție este una a ramelor clasice reinterpretate, în cadre flatante , supradimensionate, din acetat de calitate italiană superioară (Italia este țara in acest material laborios a fost conceput!), forme aviator premium, linii definitorii și accente elegante date de monogramă sau detaliile prețioase atât de simbolistice.  De remarcat în mod special este trendul texturilor havana, omniprezent chiar în multe din colecțiile mari.

Model din colectia de ochelari Gucci sezonul Primavara/Vara 2015

GG 1089

Din Colectia de ochelari Gucci Primavara/Vara 2015

GG 3747

Campania este prezentată de modelele Nadja Bender și Clement Chabernaud – doi artiști ai edițiilor de advertising din 2015!

Cele mai noi modele de ochelari online: www.Optinova.ro