Editor Top10

Se impunea sa realizam un articol cu o lista a modelelor de ochelari de top, bazata pe interesul publicului pentru colectiile de ochelari, atat de vedere, cat si de soare, aparute in ultimii doi ani.  

1. Christian Dior Havane

Ochelari de soare Christian Dior Mod. Dior Havane

Modelele tind sa ramana destul de statice, suferind modifcari minore de la un an la altul. De exemplu Christian Dior este unul dintre brandurile care au adoptat forme legendare, dupa cum este cel aviator, pentru a-l asocia cu propriile-i concepte in ceea ce priveste volumul ramei si compozitia acesteia.

2. Christian Dior Black Tie

Ochelari de soare Christian Dior Mod. Black Tie 3. Modelul Christian Dior Black Tie

Ochelari de soare Christian Dior Mod. Black Tie Balenciaga reinterpreteaza deopotriva forme legendare, insa intr-un stil si o eleganta duse la superlativ. Stilul aviator supradimensionat se afla din nou printre favorite si in cazul acestui brand.

4. Modelul Balenciaga BAL 0131

Ochelari de soare BAL 0131 de la Balenciaga 5. Modelul Marc by Marc Jacobs MMJ 259

Ochelari de soare Marc by Marc Jacobs

6. Modelul Marc by Marc Jacobs MMJ 507

Ochelari de vedere Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs este brandul care reuseste sa exprime foarte multa emotie si inovatie in fashion prin intermediul ochelarilor, anual. Acesta apeleaza la formele lansate de Ray Ban, avand o afinitate pentru stilul wayfarer. Important de mentionat in cazul acestuia este ca designerul isi exprima partea adolescentina a creativitatii prin linia secundara a brandului, Marc by  Marc Jacobs. 

7. Marc by Marc Jacobs MMJ 198

Ochelari de soare Marc by Marc Jacobs MMJ 198

8. Bottega Veneta BV 174

Ochelari de vedere Bottega Veneta BV 174

Din punct de vedere al originalitatii se remarca Bottega Veneta, brand ce intervine in industria ochelarilor de vedere cu modele complex elaborate. Acetatul se suprapune perfect cu elementele metalice de legatura, asa incat produsul finit este un adevarat obiect state-of-the-art.

9. Alexander McQueen 4156

Alexander McQueen Mod. 4156Trecand in revista deja modelele de ochelari apropiate de ceea ce inseamna clasic, se impunea ca publicul sa isi gasesca o afinitate aparte pentru modelele de ochelari produse de casa de moda Alexander McQueen. Acestea sunt cu adevarat deosebite prin design si mult superioare din punct de vedere al calitatii, oferind o experienta de lux celor care ii poarta.

10. Alexander McQueen 4185

Alexander McQueen Mod. 4185