ELEGANTA CHRISTIAN DIOR PENTRU IARNA ’16

Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016

Gradina deliciilor pamantene in cazul celei mai recente colectii de ochelari si piese vestimentare de la Christian Dior: o viziune a nevinovatiei si experientei,  a simplitatii, luxului, frumusetii si decadentei prin intermediul expertilor in design si arta manufacturarii. In colectia toamna-iarna a anului 2016, Raf Simons, directorul artistic al Christian Dior, se inspira din picturile maestrilor germani si francezi in haute couture pentru a oferi o sinteza deosebita formelor vestimentare prin elementele istorice, tehnicile si gesturile artistice.

Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (2)

Christian Dior | Campanie Ochelari de soare

Toamna Iarna ’15 – ’16

 


Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (3) Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (4) Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (5)

In mod special in aceasta colectie este accentuata ideea de piese vestimentare si accesorii ultra moderne fata de  semnatura obisnuita a casei de moda, dar in printuri abstracte, mai cu seama a celor de tipul animal print sau in paleta de culori verde gri. Rochiile scurte si modelele de ochelari in stilul anilor ’60, motivul benzilor curbate grafice si capele ultralungi asortate unor cizme la lungimea gleznei atrag atentia publicului intr-un mod nostalgic. Si avand in vedere toate aceste detalii istorice si moderne, la limita dintre industrial si organic, experimental si clasic, intreaga colectie insufla per ansamblu unicitatea stilului lui Raf Simons.

Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (6) Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (7) Colectia de ochelari Christian Dior Iarna 2016 (8)

Colectia Christian Dior pentru iarna 2016 in curand online: www.Optinova.ro