Kirk & Kirk prezentat de Sharon Stone

KIRK & KIRK sunt încântați să își prezinte cea mai nouă colecție special denumită “Solarium” pentru ochelarii de soare prin intermediul unei campaniei de advertising exclusiviste, în care este fotografiată Sharon Stone! Cu un look super glam al ramelor de ochelari Eleanor, în culori bordeaux și detalii metalice de aur (9 karate), actrița apare în câteva fotografii realizate în fața turnului Eiffel din Paris.  

Campanie de advertising Kirk & Kirk cu actrita Sharone Stone

”Sharon Stone este reprezentarea perfectă a frumuseții și stilului” spune Karen Kirk, directorul de creație. ”Întotdeauna am admirat munca ei și suntem încântați că a ales din inițiativă proprie să ne poarte ramele de ochelari.”

Clip campanie de advertising ochelari Kirk & Kirk:

Colecțiile noi Kirk & Kirk inspirate de un design excentric, englez victorian, sunt acum disponibile în cele mai impozante optici din întreaga lume. Ramele sunt manufacturate din acril, ceea ce determină finisaje metalice unice și le face incredibil de ușoare, dar  și confortabile spre a fi purtate. Fiecare model în parte este disponibil în 6 culori cu posibilitatea de a selecta 5 decorații, pe nuanțe de argintiu sau auriu. 

Ochelari de soare Kirk & Kirk  ”Solarium” 2015

Cele mai noi colecții sunt acum online: www.Optinova.ro