CELE MAI NOI LENTILE DE CONTACT ~ BIOFINITY XR

CooperVision, parte din Cooper Companies, Inc. [NYSE: COO], este unul dintre liderii mondiali ai industriei de lentile de contact – cel mai important producător de lentile de contact speciale. Dedicat continuu să aducă o nouă perspectivă în experiența lentilelor de contact atât în ceea ce privește specialiștii oculiști cât și pacienții, CooperVision este specializat în producția lentilleor pentru astigmatism, presbiopie, și lentile care combat sindromul ochiului uscat. Compania lucrează îndeaproape cu specialiștii din lumea întreagă pentru cercetarea în crearea de produse noi, relevante pentru piață, producând o gamă completă de lentile lunare fabricate din materiale și optică evoluate.

Biofinity-XR

Biofinity XR – Gamă extinsă pentru cea mai evoluată lentilă din silicon hidrogel 

Biofinity XR constituie o extensie la populara gamă de lentile de contact din silicon-hidrogel Biofinity (comfilcon A), permițându-vă dumneavoastră să adaptați cu încredere și mai multor pacienți lentile dispozabile lunare, inclusiv acelora cu miopii și hipermetropii mari.

În fiecare zi, nenumărați oameni care suferă de miopii și hipermetropii mari sunt în situația de a nu face alegerea optimă în corectarea problemelor de vedere. Opțiunea lentilelor aeriene poate crea distorsiuni în aceste cazuri și nu reprezintă una dintre cele mai estetice alternative. Lentilele de contact obișnuite nu transferă suficient oxigen ochilor iar cele mai performante acoperă doar o gamă limitată de valori ale prescripției.

Lentila Biofinity XR este prima lentilă de acest fel care combină permeabilitatea crescută la oxigen cu toate elementele legate de asigurarea confortului necesar pacienților cu prescripții ”extreme”. Cu Biofinity XR, mai mulți oameni se pot bucura de beneficiile unui design și al unui material de fabricație moderne, care îi ajută să trăiască fără a fi limitați la purtarea ochelarilor în permanență.

Biofinity XR este unica gamă extinsă de lentile de contact din silicon hidrogel pentru port extins care beneficiază de Tehnologia Aquaform®. Această tehnologie crează un material care asigură o permeabilitate crescută la oxigen- prin urmare mai mult oxigen ajunge la ochi, ceea ce-i face să aibă un aspect mai sănătos, fără iritații. În plus, materialul lentilei Bifinity este natural hidrofil, umectabil natural, rămânând moale și flexibil pentru o experiență mai plăcută a portului lentilelor de contact din prima zi până la ultima.

Biofinity XR este disponibilă în variante de puteri cuprinse între +8.50 și +15.00D (0.50 pas) respectiv -12.50 și -20.00D (0.50 pas). Actuala linie Biofinity continuă să fie disponibilă cu puteri de la +8.00 la -12.00 D.

Cooper-Vision-Lentilele-de-contact-declarate-ale-anului-2013