MIU MIU – MODELELE ULTRA GLAM ’13 – ’14

Campania de advertising Marina Nery Miu Miu

Cu siguranță o nouă eră Miu Miu – Cele mai recente colecții de ochelari includ modele supradimensionate din acetat, cu accent pe stilul masculin, dar si cat eye, în forme delicate, aflate la polul opus din punct de vedere al stilului, cu aplicații de cristale deosebite și finisaje de excepție. Așadar o gamă atât de variată de ochelari de soare și de vedere Miu Miu, încât este lesne de inteles de ce sunt atât de apreciate!

În mod special, criticii de fashion apreciază că orice tip de obiect special îți dorești, cu siguranță îl vei obține de la o casă de modă precum Miu Miu! Accesorii, pantofi, genți sau piese vestimentare, designerii Miu Miu le transformă în piese magnifice, mai ales prin aplicatiile de cristale. Feminine, flirty & fun!

GOLD RASOIR SUNGLASSES 

Colecția Miu Miu Toamnă 2013

Ochelari de soare Miu Miu model Toamnă 2014

 Stilurile de ochelari Miu Miu ale fiecărei colecții sunt atât de numeroase, încât casa de modă oferă în acest fel modele de ochelari de vedere și de soare foarte complexe, prin comparație cu alte case de modă. Detaliile și aplicațiile sunt cu deosebire cel mai apreciate la modelele de ochelari Miu Miu!

Ochelari de soare Miu Miu Colectia 2013 - 2014 (2)

Popularitatea lor este cel mai bine subliniată de starurile de la Hollywood, care poartă modelele de ochelari Miu Miu de îndată ce colecțiile au fost prezentate pe podium! Printre celebritățile care preferă Miu Miu sau au fost surprinse purtând modelele de ochelari Miu Miu se numără Rihanna, Rosie Hungtinton, Paola Barale, Ciara sau Elisabeta Canalis.

Rihanna (Glamour UK Ianuarie) purtand ochelari de soare Miu Miu