NOUA CAMPANIE DOLCE & GABBANA SS’15

Colectia Dolce & Gabbana Vară 2015

Domenico Dolce și Stefano Gabbana își continuă influența spaniolă în toate colecțiile casei de modă și în mod pregnant în colecția pentru Vară a anului 2015 – ochelari de vedere și de soare. Perioadă de inspirație exactă a celor doi mari designeri este cea dintre anii 1516 și 1713 recunoscută pentru accente vestimentare specifice artei renascentiste : bijuterii supradimensionate,  dantele, broderii și motive florale delicate. O perioadă sensibilă și romantică așadar , transpusă de cei doi în momente dificile ale carierei lor, prin creațiile ravisante în teme spaniole. 

Colecția Dolce & Gabbana Vară 2015

Colectia Dolce & Gabbana Vară 2015

Din punct de vedere al culorilor paleta centrală dominantă este cea a culorilor de negru, roșu și alb. Acestea scot in evidență atât de multe piese vestimentare încât cadrul complet al unei prezentări Dolce & Gabbana te poate transpune cu ușurință într-o lume de poveste.

Colectia Dolce & Gabbana Vară 2015

Cele trei culori sunt regăsite pe rochiile de dantelă, roșul intens al garoafelor pe poncho-uri, constumele de tip ”matador” și centuri trofeu cu diferite modele; în aceleași culori mai sunt prezentate fustele și rochiile stil flamenco, baticurile și garoafele purtate în părul strâns cu coc.  

Colectia Dolce & Gabbana Vară 2015

O colecție superbă așadar, de care ți-ar fi foarte greu să nu te indrăgostești, mai ales pentru că aceasta conține atât de multe elemente feminine: dantelării, pietre speciale și multe flori; toate au fost executate așa încât să constituie tablouri impresionante de fashion, dar care să poată fi purtate cu mult rafinament și în afara catwalk-ului.

blogger-image-1671106690

Modelele de ochelari ale acestei colecții sunt cu adevărat încântătoare, mai ales prin prisma procedeului de manufacturare în care au fost create : în cele mai mici detalii, cu finisaje impecabileși tehnici inovatoare. De exemplu in cazul micro mozaicului, creat exclusiv pentru colecția de ochelari Dolce & Gabbana, se presupune o experiență magistrală în filarea sticlelor de Murano.

Dolce&Gabbana Mosaico Eyewear Limited Edition from Dolce&Gabbana on Vimeo.

Micro plăcile sunt delicat dispuse pe cadrele ramelor de către meșteșugarii calificați cu ustensile speciale, prin tehnici specifice de creație a mozaicului. Pentru a crea compozițiile florale mozaicate la anumite modele au fost dezvoltate peste treizeci de modele filato diferite, rezultând o transpunere ideală a  frunzelelor, pistulilor și petalelor de flori.

Colecția Dolce & Gabbana Vară ’15 prezentată pe catwalk: 

Așadar piese state-of-the-art care vor dăinui prin stilul atemporal și rafinament în colecțiile tuturor purtătorilor de ochelari!

Cele mai noi colecții de ochelari online: www.Optinova.ro