CHANEL PRIMAVARA VARA 2013

Chanel este un brand recunoscut pentru eleganta atemporala. Laetitia Casta, pe de alta parte este un fotomodel francez care a aparut in zeci de campanii si reviste de fashion si ambasadorul perechilor de ochelari Chanel pentru acest sezon. Cand cele doua isi reunesc puterile si imaginea, se petrece ceva extraordinar  Рo colectie de ochelari excelenta din toate punctele de vedere.

Laetitita Casta a colaborat de-a lungul timpului de multe ori cu Chanel : a facut parte din campania publicitara pentru Allure si¬† din expozitia fotografica “Mica jacheta de culoare neagra”. Iata ca de aceasta data este imaginea Chanel Primavara/Vara 2013 a ochelarilor.

Sedinta fotografica a fost sustinuta de Karl Lagerfeld, cel care nu este doar un designer remarcabil, ci si un fotograf stralucit. Rezultatul iti ia cu siguranta rasuflarea!

Desi unele perechi de ochelari sunt colorate, toate fotografiile au fost realizate alb/negru. Acet lucru iti da sansa sa admiri atat finisajele impecabile ale ochelarilor de soare, cat si trasaturile perfecte ale modelului Laetitia Casta.

Colierele, bratarile si palaria transparenta iti capteaza cu siguranta atentia si dragostea pentru frumos.

Daca va intrebati cum arata de fapt modelele, sunteti bineveniti sa le vizualizati in acest clip de culise :