LUXURY EYEWEAR: SILHOUETTE ATELIER

Silhouette Eyewear a lansat la data de 6 mai cea mai asteptata colectie a ultimilor ani, iar prezentarea a avut loc chiar in casa ambasadorului Austriei la Londra spre deliciul unui numar select de clienti! Printre acestia s-au numarat desigur opticieni si jurnalisti de prestigiu din intreaga lume.

Colectia constituie o expresie a elegantei atemporale reprezentata in prim plan de pietre pretioase, materiale si finisaje luxuriante, dupa cum brandul de prestigiu si-a obisnuit publicul.

 

logo Silhouette

 

Fiecare rama a acestei colectii este lucrata manual si considerata a fi cu adevarat unica. Accentul colectiei “Atelier” cade pe materialele pretioase precum aurul de 18 carate de culoare alb, roz sau galben, supus unui polish special pentru finisajul lucios. In mod particular sunt selectate si slefuite manual pietrele pretioase precum diamantele, rubinele si safirele colorate albastru sau roz si folosite ca elemente de decor atemporale si elegante.

Artizani Silhouette

Gama Atelier este recomandata clientilor care isi doresc produse de lux personalizate, realizate in forme de lentile aparte, gratioase pentru femei si rafinate pentru barbati. Designerii Silhouette considera ca forma lentilei trebuie sa exprime  in primul rand personalitatea unica a purtatorului si cu Atelier se creeaza oportunitatea de a concepe pentru fiecare client in parte o rama de ochelari de tip bijuterie!

SPOT PUBLICITAR COLECTIA TITAN MINIMAL ART

 

Colectia Atelier se bucura deopotriva de experienta manufacturarii de catre opticieni de top ai Europei, ce creeaza produse in finisaje impecabile, atemporale, realizate pana la cele mai mici detalii, pentru ca ramele sa fie intotdeauna in topul preferintelor de produse state-of-the-art. Tehnicile traditionale de prelucrare a aurului si dispunere a bijuteriilor pretioase sunt imbinate cu experinta de peste 50 de ani in manufacturarea ochelarilor, iar rezultatele sunt speciale si apreciate de publicul larg.

Silhouette cu diamante si rubine batute

Rezultatul este intotdeauna luxuriant si unic. Marca Silhouette detinuta de familia Arnold Schmied este gravata pe fiecare pereche de ochelari, certificand faptul ca aceste perechi de ochelari sunt autentice si realizate din cele mai luxoase materiale. Oaspetii lansarii au avut ocazia la lansare de a putea viziona live tehnicile prin care artizanul Robert Avram a dispus diamantele si rubinele pe o pereche de ochelari de  £10,000 si aceasta spre a fi observate in detaliu precizia cu care aceste produse state-of-the-art sunt lucrate.

Declaratii lansare Silhouette 2016

Directorul executiv Silhouette UK David Chalmers a declarat in fata presei si a invitatilor: “A fost o adevarata onoare sa lansam Gama Atelier intr-o atmosfera atat de unica. Suntem incredibil de mandri pentru faptul ca suntem o companie austriaca care isi pastreaza si dezvolta tehnicile si abilitatile de concepere a ramelor de ochelari handmade. Evenimentul de lansare a facut ca aceasta seara sa fie speciala, prezentand colectia Atelier cu adevarat exceptionala.

Colectiile de ochelari Silhouette disponibile online: www.Optinova.ro !