BURBERRY PRIMĂVARĂ/VARĂ 2014

Campania-de-advertising-Ochelari-de-soare-Burberry-Primăvară-Vară-2014

Casă de modă inaugurată oficial în 1891, Burberry constituie una dintre cele mai reprezentative branduri ale design-ului clasic! Asociat cu monarhia prin calitatea oferită în trecut lui Thomas Burberry de a fi designer la Curtea regelui Edward VIII, Burberry este una dintre casele de modă care își mentin amprenta scotiană prin imprimeurile traditionale deosebite!

Model de ochelari Burberry BE 4168Q

Inspirându-se din colectia pentru sezonul Primăvară/Vară 2014, Burberry a transpus caracteristicile savoir-faire până în cele mai mici detalii modelelor de ochelari de soare! În mod aparte, cele mai recente trenduri au influentat casa de modă britanică, iar acestea sunt dovedite mai ales de prezenta elementelor metalice în forme angulare geometrice.

Modelul de ochelari Burberry Burberry BE 4169Q

Model de ochelari Burberry BE 4167Q

Aceleasi caracteristici regăsite la celebrul trench coat pot fi observate și aici : brațele modelelor de ochelari sunt învăluite în imprimeuri si texturi reprezentative britanice, iar seile nazale sunt realizate din elemente metalice  finisate in forme fine, ce reamintesc de accesoriile coat-utilor Burberry.

Model de ochelari Burberry BE 2160Q

Model de ochelari Burberry BE 2161Q

Concepută în Regatul Unit al Marii Britanii si manufacturată în Italia, colectia de ochelari adoptă diferitele caracteristici specifice paletei de culori Burberry, reunind culoarea aurie a mierii cu maroul regăsit pe carapacea broscuțelor țestoase, sau cu negrul simplu al ramelor clasice. Eleganta reținută rămâne absolut intactă!

Gasiti-vă propriul stil elegant în variata colectie de ochelari Burberry disponibilă acum online !