MODELE DE SOARE KAREN WALKER VARA ’16

Optinova Karen Walker 1

Brandul de origine australiana Karen Walker a lansat de ceva vreme colectia de ochelari de soare pentru vara 2016, astfel ca era imperios necesar sa v-o aducem in atentie! Formele de ochelari Moon Disco, Moonwalk, Star City, Lunar Flowerpatch, Harvest, Super Duper Strenght sau Number One sunt cateva dintre cele mai interesante formule de design in intreaga colectie, brandul remarcandu-se mai ales pentru finisajele moderne edgy.

Optinova Karen Walker 2Optinova Karen Walker 3Optinova Karen Walker 4Optinova Karen Walker 5Optinova Karen Walker 6

Modelele Super Spaceship, One Orbit, One Astronaut sau Cosmonaut  sunt considerate “new entries” prin lentilele tip super-flat, pastrand stilul si designul exceptionale cu care acest brand si-a obisnuit clientela. Finisajele si nuantele selectate pentru fiecare model in parte sunt foarte deosebite, in particular rozul trandafiriu si griul pudra confera o nota de feminitate aparte, acestea fiind completate de finisajele Crazy Tort, lentilele maro sau aurii atent slefuite in aceleasi nuante sclipitoare.

Optinova Karen Walker 7 Optinova Karen Walker 8 Optinova Karen Walker 9 Optinova Karen Walker 10

Cea mai preferata rama de ochelari Karen Walker pentru acest an pare sa fie in definitiv  modelul de ochelari de soareCosmonaut” . Apreciat pentru accentele puternic contemporane si moderne este indeaproape urmat de modelele Star Sailor si One Orbit, in topul preferintelor celor mai exigenti impatimiti ai ochelarilor de soare dar si al publicului larg!

Sa nu uitati ca cele mai noi colectii de ochelari de soare vor fi cat de curand expuse online pe site-ul www.optinova.ro !