NEW YORK GLAM KATE SPADE ’16


Ochelari Kate Spade 2016 21

Kate Spade este o companie cu specific ce a debutat la 26 februarie 2014 in lumea industriei de ochelari (eyewear), ca urmare a asocierii a doua femei cu o imaginatie si un simt extraordinar in lumea fashion-ului: Liz Claiborne si Kate Spade.

Ochelari Kate Spade 2016 (4)

A reusit sa devina cunoscuta in doar doi ani pentru modelele deosebite de ochelari vedere si soare, in mod particular pentru afinitatea anumitor celebritati pentru produsele lor  (Taylor Swift, Solange Knowles, Karlie Kloss) si pentru ca este un brand ce creeaza in atelierele proprii, comercializand produsele sub aripa a doua denumiri: Kate Spade New York si Jack Spade.

Ochelari Kate Spade 2016 (2)

Advertising ochelari Kate Spade 2016

Kate Spade New York este un brand ce inspira femeile spre a trai viata jovial si invariabil atunci cand vine vorba despre complexitatea stilurilor ofera sute de piese vestimentare, ceasuri, pantofi, parfumuri, ochelari de soare, produse de papetarie, parfumuri si multe alte obiecte de moda. In fiecare continent Kate Spade New York a devenit un brand al life style-ului ce ofera produse de lux concepute in spiritul inteligent jucaus, cu o baza solida in spiritul de creatie si datorita primului brand semnat de Kate Spade.

 

Colectia de ochelari Kate Spade pentru 2016 este una care se remarca prin design-ul atemporal si finisajele luxoase, pattern-urile de tip havana sau culorile clasice, intr-un numar redus de rame in acest an, dar memorabile! Printre semnele distinctive Kate Spade sunt  “acel strop de farmec incandescent” si finisajele usor atipice edgy.

 

Ochelari Kate Spade 2016

Cea mai noua colectie de ochelari Kate Spade ’16 curand online: www.Optinova.ro !