STATE OF THE ART BY GIVENCHY ’16

Colectii de ochelari Givenchy 2016

7 colectia givenchy soare 2016

2 colectie givenchy soare 2016

Casa de moda franceza Givenchy is prezinta noua colectie de ochelari proiectata de Riccardo Tisci pentru 2016 sub cele mai bune auspicii! Asupra tuturor modelelor de ochelari se pot observa cu usurinta accentele si finisajele exclusiviste fiind inspirate de un design architectural indraznet, in tipicul stil atemporal Givenchy!

3 colectia givenchy soare 2016 4 colectia givenchy soare 2016 6 colectia givenchy soare 2016

 

Majoritatea pieselor sunt colorate in paleta tipicului stil rock, in nuante ale cadrelor de negru, crem, maro si alb, precum si reflexii albastre, dispuneri graduale de culoare sau tonuri dark pe suprafetele tuturor lentilelor. Declarativ, colectia include patru categorii stilistice: rave (caracterizate de spiritul tanar edgy), style (ca o declaratie de avant garde a inspiratiei arhitecturale), icon si star (forme atemporale purtate de staruri celebre). Toate acestea sunt precum un sortiment de picturi care imbratiseaza adn-ul rafinat al casei de moda Givenchy atat de glamourous.

8 colectia givenchy soare 016 9 colectia givenchy soare 2016

Colectia Givenchy pentru sezonul de primavara vara 2016 a devenit disponibila la nivel global incepand cu luna ianuarie 2016 si va deveni cat de curand activa si in media online. Va asteptam pentru cea mai variata selectie de ochelari: www.Optinova.ro !

5 colectia givenchy soare 2016

GIVENCHY | COLECTIA DE OCHELARI 2016