MATTHEW WILLIAMSON BY LINDA FARROW W ’15

Un nou stil destul de jucaus al versiunii de ochelariochi de pisica” a asigurat un show de zile mari la prezentarea colectiei pentru iarna 2015/16 a designerului Matthew Williamson by Linda Farrow. Sentimentul de feminitate si luxurianta a finisajelor este cel cu care ramane oricare spectator in fata acestor modele de ochelari deosebite prezentate si pe catwalk.

Ochelari de soare Linda Farrow 2016 (3)

Intr-un stil foarte special si aparte, ramele de ochelari prezinta o “impletitura florala” interesant mozaicata, care completeaza cu brio un cadru de tip clip-on, sistem de prindere din ce in mai rar intalnit in colectiile de ochelari.

ochelari de soare Matthew-Williamson-peach (2)

ochelari de soare Matthew-Williamson-Orange (2)

ochelari de soare Matthew-Williamson-Jade

ochelari de soare Matthew-Williamson-Blush

Nascut in 23 octombrie 1971 in Chorlton, Manchester, Matthew Williamson a crescut si studiat ca orice alt copil in invatamantul de stat pana la varsta de 17 ani cand i s-a oferit ocazia de a studia la Colegiul St. Martins Central, Sectia Design, in Londra.

Campania de advertising Linda Farrow Primavara Vara ’15

In septembrie 2007 a sabatorit primul deceniu in industria denumita “moda”, cu o expozitie retrospectiva “Matthew Williamson – 10 ani de fashion” la Muzeul de Design din Londra.

Ochelari-de-soare-Linda-Farrow-2016

Designerul este recunoscut la nivel international in mod deosebite petru colaborarile cu Linda Farrow, in cele mai recente creatii ale sale fiind inspirat de texture si culori indraznete de origine azteca.

Campanie ochelari de soare Linda Farrow 2016

Mai multe fotografii din cadrul prezentarii de fashion Linda Farrow in colaborare cu

 Matthew Williamson Winter 2015 -2016:

Ochelari de soare Linda Farrow 2016 (4)

Ochelari de soare Linda Farrow 2016 (5)

Ochelari de soare Linda Farrow 2016 (2)

Cele mai noi colectii de ochelari Linda Farrow in curand online:  www.Optinova.ro