MODELE MIU MIU SOARE PENTRU VARA ’16

Daca exista un lucru pe care Miuccia Prada pare sa il adore in fashion, atunci acel lucru este contradictia! Atragerea si respingerea polilor opusi care resusesc sa creeze tensiune prin culoare, pattern sau conotatii preconcepute in materie de piese vestimentare sunt conceptele care par sa o incante pe celebra designer & owner, iar cea mai recent lansata colectie Miu Miu pentru vara ’16 reitereaza din plin acest lucru!

SHOW-UL DE PREZENTARE MIU MIU VARA 2016

 

Prada a folosit in aceasta colectie multe din siluetele clasice: fustele cu talie inalta retro, jachete boxy, paltoane largi stil vintage sau rochii de tip ruffle-hemmed. Formele sunt realizate in taieturi curate  ale materialelor vibrante grafice sau simple, iar metoda denumita stratificare a devenit un alt instrument favorit al designerului. Utilizata pentru distorsiune, in diferite pattern-uri, ciocnind culorile si realizand o antiteza a stilurilor in acelasi outfit, a devenit un stil semnatura pentru casa de moda Miu Miu.

Glimp colectia Miu Miu Vara 2016 (6)

Glimp colectia Miu Miu Vara 2016 (5) Glimp colectia Miu Miu Vara 2016

Asadar in timp ce piesele vestimenatare sunt putin extravagante si mai putin cerute de public la scara larga, accesoriile excentrice edgy raman la baza cerintelor publicului. Segmentul in care Miu Miu exceleaza in general ramane acela al cizmelor indraznete glam rock, selectiei de balerini interesanti si blanuri colorate, dar mai ales a modelelor de ochelari supradimensionate avant garde in culori dark precum si al celor de vedere in nuante pudrate.

Glimp colectia Miu Miu Vara 2016 (2) Glimp colectia Miu Miu Vara 2016 (3) Glimp colectia Miu Miu Vara 2016 (4)

Colectia de ochelari Miu Miu pentru Vara ’16 in curand online: www.Optinova.ro !