VEDETE CU STIL ÎN VARA ANULUI 2013

Curioși cum petrec vedetele această vară? Câteva informații găsiți chiar aici, acestea incluzând evident preferințele lor în materie de perechi de ochelari de soare!

Prima aparitie uimitoare în această vacantă – nu o putea detine decat celebra Kate Moss! Aceasta a fost surprinsă de către paparazzi arătând ca de obicei, uimitor, într-un costum de baie leopard, fiind acompaniata de soțul ei Jamie Hince. Locatia aleasa de aceasta este superbă -  resortul de lux Formentera, din Spania.

Kate Moss si Jamie Hince în Vacanța de vară 2013

Scurta vacanță a celebrei Nicole Ritchie impreună cu adorabila ei familie în însoritul San Tropez, din iulie, poate oferi oricui serioase motive de invidie : o mare spectaculos de albastră, o locatie populata cu cele mai luxoase tinute ale tuturor personalitatilor din toata lumea si posibilitati infinite de distractie pe mare!

Nicole Richie in Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari în stil aviator

Campionul de Wimbledon, Andy Murray și-a luat o binemeritată pauză/vacanță în insulele Bahamas, fiind fotografiat cu iubita lui Kim Sears. Credeți că a renuntat la tenis chiar și pentru câteva zile? În nici un caz! Acesta a fost văzut jucând tenis pe nisip, cu iubita lui.

Andy Murray & Kim Sears in Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari în stil wayfarer

Pentru totdeauna superba, Cindy Crawford a fost văzută plimbându-se pe una dintre plajele ei preferate, aflându-se aici pe perioada vacanței împreună cu familia.

Cindy Crawford in Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari de soare supradimensionați

Julianne Hough a purtat în această vară ținute cu adevărat tipice vacanțelor, distrându-se de minune în St. Barths. Conform paparazzilor, aceasta a fost și la shopping cu mai mulți prieteni, înainte de a ajunge pe celebra insulă.

Julianne Hough in Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari de soare geek chic

Jessica Alba a fost printre primele celebrități care și-au luat o scurtă vacanță în acest an, chiar la începutul anului. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se distra împreună cu fiicele sale, Honor și Haven, în celebra locatie Cabo, Mexic.

Jessica Alba în Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari de soare supradimensionați

Chiar și crema societății, cu o agendă încărcată în permanentă, din care face parte inclusiv Olivia Palermo, a optat pentru o scurtă vacanta in Mykonos cu superbul ei iubit, Johannes Huebl.

Olivia Palermo Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari de soare cat eye

Celebra Sofia Vergara este o altă personalitate care și-a făcut timpul necesar unei vacanțe de neuitat în Miami. Fiind unul dintre cele mai recunoscute staruri ale show-ului The Modern Family, aceasta a purtat un costum de baie foarte atrăgător și misterios în același timp!

Sofia Vergara in Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari de soare wrap

Rosie Fortescue și-a luat o vacanță de la linistita Londră, pentru o locatie exotică și îndepărtată – Miami. Starul Made in Chelsea a fost surprins de paparazzi la plajă împreună cu mama și sora sa, cu toate acestea păstrându-și pielea nebronzată.

 Rosie Fortescue în Vacanța de Vară 2013 purtând ochelari geek chic

 Și nu cele din urmă în această vară : Cameron Diaz, Bar Rafaeli și Khloe Kardashian s-au distrat și ele de minune, la plajă, în locații absolut mirifice!