MICHELLE TRACHTENBERG SI QUAY

Se pare ca modele de ochelari Quay zdruncina intreaga industrie a fashionului. Incalcand toate regulile, brandul Quay este considerat de celebritati un brand care te ajuta sa te relaxezi si poate masca cu usurinta oboseala, chiar si daca parasesti clubul la trei dimineata.

Celebritatea brandului se datoreaza in primul rand principiului pe care sunt create ramele, ce nu respecta regulile conventionale ale modei.

Quay combina dragostea sa pentru trenduri apuse, cu predictii pentru trenduri viitoare, evidentiindu-se fata de celelalte branduri si fiind pregatit sa furnizeze cele mai bune produse la orice ora.

Cea mai recenta persoana care a fost vazuta purtand Quay este actrita/producator/scriitoarea americana Michelle Trachtenberg. Este recunoscuta in primul rand pentru rolul in care a jucat-o pe Nona F. Mecklenberg in Aventurile lui Pete & Pete, Dawn Summers in seria televizata  Buffy the Vampire Slayer (2000-03) si Georgina Sparks în Gossip Girl (2008-12) . De asemenea, ea a aparut si in celebrele filme : Harriet the Spy, EuroTrip, Ice Princess, Negru Craciun si 17 din nou.

Spre deosebire de multi dintre colegii ei, Michelle Trachtenberg nu trebuie sa devina un headliner sau o favorita a paparazzilor pentru a-si asigura statutul de una dintre cele mai cautate actrite de la Hollywood. Aflandu-se intr-o continua evolutie inca din copilarie, actrita este un adevarat model pentru femeile de cariera de pretutindeni.