GLAM à LA H&M CU MARNI VARĂ ’15

Colecția Marni Primăvară Vară ’15

prezentată pe catwalk: 

Din moment ce Celine poate fi considerată cea mai bună casă de modă a momentului în Franța, atunci se poate afirma cu aceeași siguranță că Marni este cea mai importantă casă de modă din Italia la acest moment, cel putin din punct de vedere al cererilor! Ambele au câte o echipă de designeri sclipitoare, extrem de puternică în tot ceea ce înseamnă creație și originalitate și mai ales moderație în idei moderne.


Marni-Ochelari-2015

Brand-ul a fost creat în anul 1994 de către Consuelo Castiglioni, considerat unul dintre cei mai creativi afaceriști de fashion din lume, superior față de multi alți CEO de brand-uri de lux. A pus bazele afacerii pe baza mai multor idei interesante precum aceea de a trata blana ca pe un material ”obișnuit”, elegant dar purtabil, înlăturând imaginea acesteia de ”old fashion”. 

Ochelari de soare Marni Colectia 2015

Ulterior brandul a început să producă și haine care să fie purtate pe sub blănuri și bineinteles colecții de ochelari, afacerea extinzându-se și captând din ce în ce mai mult succes de la un an la altul. Siluetele grafice și atipice, culorile neutre și texturile contrastante au devenit la scurt timp caracteristici ale semnăturii brandului, subliniind în acest fel locul său de prim rang în industria modei.

 

Ochelari Marni colectia 2015

 

Colecția de ochelari concepută pentru anul 2015 contine modele predominant realizate în cadre rectangulare, finisate în accentele anilor ’60, cu lentile gri colorate în degrade. Ramele sunt concepute în mare parte în culori dark cu accente metalice pe brațe sau foarte colorate integral, în nuanțe interesante de bej, galben opac sau verde.

Ochelari de soare Marni colectia 2015

Cele mai noi modele de ochelari sunt acum online: www.Optinova.ro