RECOMANDARILE POPSUGAR

Ce inseamna Popsugar pe Glob si cu ce ne imbunatateste stilul de viata?

Popsugar constituie destinatia digitala ce combina cel mai bun continut de lifestyle impreuna cu shopping-ul – tot ce adora femeile, intr-un singur loc. Iti aduce in casa cele mai importante evenimente la minut, cele mai hot trenduri si cele mai bune indicii in tot ceea ce inseamna entertainment, fashion, frumusete, fitness si mancare.

Un brand ce conduce, ajuta branduri globale ce comercializeaza produse de top, exclusiviste si nu numai, sa ajunga la consumatori creand un continut atragator pentru branduri, solutii si idei exclusiviste intr-o varietate de formatari, incluzand si experientele offline.

Dintre toate acestea, cel mai important pentru noi este statutul pe care il are in fashion – un impozant critic in lumea modei ce ne pune la curent zi de zi cu ultimele tendinte in fashion si tot ceea ce trebuie sa stim despre celebritati !

Acestia realizeaza anual rezumate cu ultimele noutati din industria fashionului si cele mai ravnite perechi de ochelari. Sfaturile lor sunt excelente! Urmariti asadar acest clip cu atentie!