STIL DE VEDETĂ : ALEXANDRA STAN

Geek chic, casual office sau business – Alexandra Stan este genul de artist care poartă aproape toate stilurile de ochelari și care reușește să reprezinte un fashion icon în majoritatea aparițiilor!

Printre modelele pe care aceasta le-a purtat în ultimii doi ani și care cu siguranță au atras atenția multor fani, se numără :

  • Un model de ochelari în stil aviator semnat cel mai probabil de Ray Ban;

Alexandra Stan purtand ochelari de soare Aviator

  • Un model în stil wayfarer – modelul clasic;

Alexandra Stan purtand ochelari de soare Wayfarer

La capitolul ochelari wayfarer – cu siguranță vă amintiți că Alexandra Stan a purtat o pereche de ochelari emblematică în clipul piesei Milion, cântată împreună cu Calprit!

  • Și un model de ochelari în stilul retro/vintage – care strângea acum un an 5000 de like-uri prin intermediul fotografiei postate pe pagina de facebook a celebrei artiste.

Alexandra Stan purtand ochelari de soare Vintage Retro

Toate accesoriile sunt atent selectate pentru a completa ținutele sofisticate ale Alexandrei Stan și cu siguranță fanii ei apreciază grija pe care aceasta o are pentru ținutele vestimentare!

Și pentru că Alexandra este un artist special și știm sigur că nu vreți să ratați cea mai recentă piesă muzicală, am atașat chiar aici un clip unde o puteți vedea cântând!

FYI feat Alexandra StanBaby it’s ok!

 

P.S. Chiar și în acest video puteți observa o parte din tendințele actuale privind modelele de ochelari preferate pe glob!
Acum aveți si mai multe motive pentru a fi inTRND! Și nu uitați că vă așteptăm și pe pagina de facebook!